En middag inspirerad av Italien!
En otroligt god citronpasta som toppas med pesto, prosciutto och svensk mozzarella. En middag för 3-4 personer.
Innehåll och instruktioner
Citronpasta - 1 förp för 4 pers
Pesto 1 burk
Mozzarella - 2 stycken
Prosciutto 240g
Att ha hemma - 2 dl Créme Fraiche, 3 - 4 tomater, 50g ruccola, salt, peppar.
1. Koka pastan enligt instruktion på påsen.
2. Lägg den färdigkokta pastan i en kastrull och tillsätt peston och 2 dl créme fraiche. Rör om och smaka av med salt och peppar. Värm på om det behövs, värm på låg värme.
3. Lägg upp pastan på tallrikar, toppa med tomatbitar, 1/2 mozzarella, prosciutto och ruccola.
Servera och njut!
***********************
Beställning
Lägg din beställning bredvid, du får ett mail när varan är redo att hämtas.