Betala med kort / Betala med faktura / Betala med presentkort

Tekalender

  • 359 kr

Årets tekalender från Nabo!Här kommer den för tolfte året i rad, Nabos Teadventskalender. Precis som vanligt har den ny design och de har valt ut 24 nya ekologi

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela
Lagersaldo: 6

Årets tekalender från Nabo!

Här kommer den för tolfte året i rad, Nabos Teadventskalender. Precis som vanligt har den ny design och de har valt ut 24 nya ekologiska tesorter som håller grym kvalitet. Förhoppningsvis finns det något för alla smaker i årets låda!

Teadventskalendern är en fin ask som 24 olika sorters ekologiska teer, en härlig provsmakningslåda med te som är med dig som en kompis från 1 december fram till julafton. I årets kalender finns smaksatta gröna och svarta teer, såväl som örtte och roobibos. Smakerna varierar från blommigt till kryddigt och allt däremellan. I kalendern finns en smak för alla. Varje lucka innehåller 5 gram te, vilket räcker till en kopp starkt te eller två lite svagare. Vissa teer tål även att bryggas upp till tre gånger på samma teblad. Teadventskalendern har blivit en uppskattad tradition av många och fungerar även väldigt fint som gå-bort-present.

Teerna är mjölk- och glutenfria, fem tesorter av 24 innehåller mandel och ett innehåller hasselnöt. Alla teer är ekologiskt odlade – YAY!

Förbeställning
Lägg din beställning bredvid och hämta sen i butiken.