Betala med kort / Betala med faktura / Betala med presentkort

Kaffekalender

  • 530 kr

Årets kaffekalender från Nabo!Här kommer den för sjunde året i rad, Nabos kaffeadventskalender. Precis som vanligt har den ny design och de har valt ut 24 kaffe

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela
Lagersaldo: 6

Årets kaffekalender från Nabo!

Här kommer den för sjunde året i rad, Nabos kaffeadventskalender. Precis som vanligt har den ny design och de har valt ut 24 kaffesorter som håller grym kvalitet. Förhoppningsvis finns det något för alla smaker i årets låda! Kaffeadventskalendern har kommit att bli en riktigt bra gå-bort-present i jultid, eller en unna-sig-grej, en härlig nedräkning till jul som dessutom kan reda ut ett och annat vad det gäller kaffepreferenser!

Till Kaffeadventskalendern har de valt ut det mesta av det bästa, från mörkrost till syrligt, mustigt till friskt och så har Nabo toppat med fyra smaksatta favoriter. Vad sägs om kaffe med kokos eller blåbär? Vi hoppas att du, med hjälp av Kaffeadventskalendern, får många nya smakupplevelser och en känsla för hur olika karaktär kaffe faktiskt kan ha. Kanske hittar du till och med en ny favorit? Kaffet är bryggmalet och funkar finfint i en vanlig kaffebryggare, eller i droppställning. Det fungerar även med presskanna, men då blir kaffet lite starkare än med pressomalet kaffe (som man normalt använder till presskanna).

I varje kaffepåse finns det 21 gram kaffe, det räcker till tre koppar. Till 21 gram kaffe rekommenderar vi cirka 3,5 dl vatten, men beroende på hur du doserar vattnet kan du variera styrkan på kaffet. Kaffeadventskalendern innehåller 504 gram bryggmalet kaffe. Bäst före juni 2024.

I kalendern finns fyra smaksatta kaffesorter, Choklad, Lakrits, Irish Cream och Hallon & Vanilj. Dessa är smaksatta med framställd arom och innehåller därför inga allergener. Däremot innehåller de ytterst lite sötningsmedel.

 

Förbeställning
Lägg din beställning bredvid och hämta sen i butiken.