Julmatspåsen

Vår variant på jultallrik att förgylla julstämningen hemmavid.

Julmatspåsen innehåller
Bröd & smör.
Ost.
Två olika sorters sill.
Gubbröreterrin.
Västerbottensostpaj.
Gravad lax.
Ägghalvor med majonnäs & räkor.
Kallskuret älginnanlår.
Viltkorv.
Julskinka från Norrbotten.
Rödbetssallad.
Mimosa.
Äppelkompott.

Älgköttbullar
Jansonsfrestelse.
Prinskorv från Jokkmokk.
Trattkantarellsås.

Saffranspannacotta med granatäpple.
Julgodis.

Bokning & beställning
Vi behöver din bokning senast 21 dec kl 14.00. (Vid upphämtning i Älvsbyn tillkommer det en utkörningskostnad på 10 kr, hämtas hos Ekbergs i Älvsbyn.) Specialkost eller allergier! Skriv i meddelandefältet vid betalningen er allergi eller specialkost. Julmatspåsen upphämtas 23 dec mellan 12.00 - 18.00. OBS! ÄLVSBYN upphämtas efter Ekbergs öppettider, för tillfället 12.00 - 15.00.

Viktigt att tänka på!
I år blir det en liten extra speciell jul där vi arbetar med att kunna säkra en smittfri miljö. Därför kommer vi att erbjuda till er som förbetalar, antingen direkt online eller kommer in och gör klart med presentkort, möjligheten att hämta er julmatspåse i en separat upphämtningsplats på utsidan. I och kring julen är det många som besöker oss därför väljer vi att titta på lösningar för att kunna säkra miljön. 

Vi vill också tipsa om att mellan 17.00 - 18.00 är det lite lugnare och mindre kunder i butiken. För er som inte behöver stressa och är i riskzonen är detta en möjlighet att hämta er påse mellan dessa tider.

Utkörning!
Vi erbjuder utkörning av julmatspåsen den 23 dec, mellan 14.00 - 18.00. Vi kör ut julmatspåsen i centrala Piteå med en radie på 4 km från butiken på Uddmansgatan 5. Vi har ett begränsat antal påsar som vi kan köra ut, därför gäller först till kvarn. Välj nedan vilken tid. Vid utkörning tillkommer en kostnad på 15 kr. 


Påsen packas per person.

335 kr