Betala med kort / Betala med faktura / Betala med presentkort

Julmatspåsen - per person 2021

  • 355 kr

Vår variant på jultallrik att förgylla julstämningen hemmavid.Julmatspåsen innehållerBröd & smör.Ost.Två olika sorters sill.Äggstubbe med färskostcréme.Gubb

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Vår variant på jultallrik att förgylla julstämningen hemmavid.


Julmatspåsen innehåller
Bröd & smör.
Ost.
Två olika sorters sill.
Äggstubbe med färskostcréme.
Gubbröra.
Ostpaj.
Gravad regnbåge.
Kallskuren rostbiff.
Viltkorv.
Julskinka från Norrbotten.
Rödbetssallad.
Waldorfsallad. (innehåller nötter)
Äppelkompott.

Älgköttbullar
Jansonsfrestelse.
Prinskorv från Jokkmokk.
Gräddsås med messmör.

Polkacheesecake med pepparkaka & hallongéle.
Julgodis.


Påsen packas per person.

********************************


Bokning & beställning
Vi behöver din bokning senast 21 dec kl 14.00 för Piteå & Älvsbyn. Julmatspåsen upphämtas 23 dec mellan 12.00 - 18.00 eller utkörning 23 dec mellan 16.00 - 18.00. 

Utkörning!
Vi erbjuder utkörning för ett värde av minst 350 kr 23 dec mellan 16.00 - 18.00 (olika zoner beroende på postnummer). Utkörning bokas senast 21 dec kl 14.00. Se priser och zoner i kassan vid betalning. OBS! Vid utkörning kan vi ej ta emot kontantbetalning. Överskrider summan ex. presentkortsbeloppet kommer vi att ringa er och be er swisha resterande. (Vi ringer senast samma dag som vi kör ut.)

********************************


Viktigt att tänka på!
Vi kör en repris från förra året och kommer även i år att arbeta med en upphämtningsplats på utsidan av vår butik. Därför uppmanar vi er att förbetala, antingen direkt online eller kommer in och gör klart med presentkortet. I och kring julen är det många som besöker oss därför väljer vi att titta på lösningar för att kunna hjälpa er alla. 

Vi vill också tipsa om att mellan 17.00 - 18.00 är det lite lugnare och mindre kunder i butiken, för er som inte behöver stressa.

OBS! Vid storhelger och högtider begränsar vi våra påsars antal för att hinna producera till er alla som önskar. Därför rekommenderar vi alltid att vara ute i god tid med era beställningar.