Betala med kort / Betala med faktura / Betala med presentkort

Jingle Balls kalender från Chili Klaus - 2023

  • 550 kr

🔥 Årets Adventskalender!Kickstarta dina decembermorgnar med Chili Klaus exklusiva chilikalender, Jingle Balls, som till och med har en extra lucka för nyårsafto

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela
Lagersaldo: 5

🔥 Årets Adventskalender!

Kickstarta dina decembermorgnar med Chili Klaus exklusiva chilikalender, Jingle Balls, som till och med har en extra lucka för nyårsafton. 

🌡️ Hett skala från 1 till 15: Bakom varje lucka hittar du en siffra från 1 till 15, som indikerar hettnivån på innehållet du snart kommer att njuta av. Oavsett om du föredrar mildt eller vilt, har Jingle Balls något för alla.
🍬 Kryddiga godsaker: Jingle Balls chilikalender är fylld med läckerheter - godis, gelégodis, lakrits och de berömda chilibollarna. Varje dag erbjuder en ny spännande smakupplevelse, i olika hettnivåer.
💥 Överraskningar till nyårsafton: Förutom de 24 dagarna i december har Jingle Balls även en extra lucka för nyårsafton, så att du kan avsluta året med en het och festlig avslutning.
💫 Delbar och Perfekt Present: Gör högsäsongen extra kryddig och överraskande för din familj, vänner eller arbetskamrater. Jingle Balls går att dela, så fler kan njuta av skojet.
🛒 Beställ Jingle Balls Nu: Beställ idag, och du kan vara säker på att högsäsongen kommer vara varm, spännande och framför allt, njutbar.
💀Varning: Om du hittar ett skalle bakom en lucka, ring då en vuxen. Du måste vara 6 år gammal för att konsumera hettnivå 6 och 12 år gammal för att konsumera hettnivå 12.

🌶️🎁 Beställ Jingle Balls adventskalender idag!


***********************

Beställning och förbokning
Boka och lägg undan, vi behöver din bokning senast 48 timmar innan upphämtning. Upphämtas på bokad dag under våra öppettider.  Mån - fre 10.00 - 18.00 eller lör 10.00 - 15.00.