Betala med kort / Betala med faktura / Betala med presentkort

Tekalender

  • 349 kr

Årets tekalender från Nabo!Här kommer den för elfte året i rad, Nabos Teadventskalender. Precis som vanligt har den ny design och de har valt ut 24 nya ekologis

I lager.
Dela
Lagersaldo: 2

Årets tekalender från Nabo!

Här kommer den för elfte året i rad, Nabos Teadventskalender. Precis som vanligt har den ny design och de har valt ut 24 nya ekologiska tesorter som håller grym kvalitet. Förhoppningsvis finns det något för alla smaker i årets låda!

Teadventskalendern är en fin ask som 24 olika sorters ekologiska teer, en härlig provsmakningslåda med te som är med dig som en kompis från 1 december fram till julafton. I årets kalender finns smaksatta gröna och svarta teer, såväl som örtte och roobibos. Smakerna varierar från blommigt till kryddigt och allt däremellan. I kalendern finns en smak för alla. Varje lucka innehåller 5 gram te, vilket räcker till en kopp starkt te eller två lite svagare. Vissa teer tål även att bryggas upp till tre gånger på samma teblad. Teadventskalendern har blivit en uppskattad tradition av många och fungerar även väldigt fint som gå-bort-present.

I år är det Fine little day som har tagit fram mönstret som pryder Teadventskalendern 2021. Skidåkarna, skridskoåkarna och snöflingorna ger oss en vintrig och fartfylld känsla som får oss att vilja vintersporta! Och vad passar bättre till vintersport utomhus än en termos fylld med favoritteet? Fine little day är ett designföretag med bas i Lindome strax utanför Göteborg. Deras formgivning tar avstamp i lekfullhet och passionerat hantverk, ofta med motiv från naturen och vardagslivet. Originalmålningen är av Elisabeth Dunker och är målad med krita, penna och akryl. 

Teerna är mjölk- och glutenfria, fem tesorter av 24 innehåller mandel och ett innehåller hasselnöt. Alla teer är ekologiskt odlade - YAY!

Förbeställning
Lägg din beställning bredvid och hämta sen i butiken.