Betala med kort / Betala med faktura / Betala med presentkort

Järnpåsen för nyåret 2022

  • 795 kr

Fira nyår med vänner och familj. Låt oss fixa maten!FörrättTrattkantarellsoppa med stekta skogschampinjoner, sidfläsk från Jokkmokk, picklad lök, färskostcréme

I lager.
Dela

Fira nyår med vänner och familj. Låt oss fixa maten!

Förrätt
Trattkantarellsoppa med stekta skogschampinjoner, sidfläsk från Jokkmokk, picklad lök, färskostcréme med timjan och tunnbrödskrisp.

Varmrätt
Hjortentrécote med potatisbakelse smaksatt med Västerbottensost, jordärtskockspuré, rödvinssås med cognac och tryffel, haricots verts och krasse.

Dessert
Chokladfondant med hallon- och åkerbärssorbet, hallonkompott, kristalliserad vit choklad och kardemummaskorpor.


Vinrekommendation från Erik Grödahl
Kommer inom kort.

Påsen packas för två personer.

********************************


Bokning & beställning
Vi behöver din bokning senast 27 dec kl 10.00, med reservation för slutförsäljning. Järnpåsen för nyåret upphämtas 30 dec mellan 12.00 - 18.00


********************************

Allergier/specialkost och udda beställningar
Specialkost eller allergier! Skriv i meddelandefältet ovan er allergi eller specialkost. Exempelvis 1 person laktosfritt osv. Om hela sällskapet önskar samma specialkost eller allergi kommer vi vid upphämtandet att ta en extra avgift beroende på vilken allergi eller specialkost. 

Eftersom nyår är en stor högtid hos oss har vi inte möjlighet att dela på påsarna. Exempelvis är ni 9 personer får ni beställa för 10 personer osv. Vi har alltså inte möjlighet att ordna med udda beställningar. 

********************************


Viktigt att tänka på!
Vi arbetar med en upphämtnings plats på utsidan av vår butik. Därför uppmanar vi er att förbetala, antingen direkt online eller kommer in i butiken. I och kring nyåret är det många som besöker oss därför väljer vi att titta på lösningar för att kunna hjälpa er alla. 

Vi vill också tipsa om att mellan 17.00 - 18.00 är det lite lugnare och mindre kunder i butiken, för er som inte behöver stressa.

OBS! Vid storhelger och högtider begränsar vi Järnpåsens antal för att hinna producera till er alla som önskar. Därför rekommenderar vi alltid att vara ute i god tid med era beställningar.