Betala med kort / Betala med faktura / Betala med presentkort

Vegetarisk järnpåse för nyåret 2021

  • 645 kr

Fira nyår med vänner och familj. Låt oss fixa maten!FörrättSvampsoppa med krassecréme och tunnbrödschips.VarmrättUgnsbakad pumpa med potatistimbal smaksatt med

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Fira nyår med vänner och familj. Låt oss fixa maten!

Förrätt
Svampsoppa med krassecréme och tunnbrödschips.

Varmrätt
Ugnsbakad pumpa med potatistimbal smaksatt med gruyère, palsternackspuré, whiskeysås, ostronskivling och sockerärtor.

Dessert
Varm brownie med björnsbärsparfait och saltkaramellsås. (innehåller nötter)


Vinrekommendation från Erik Grödahl
Förrätt - Vintrys Blend of Amontillado (Nr 8247, pris 69,-)
Varmrätt - Laetitia Estate Pinot Noir 2019 (Nr 2192, pris 179,-)
Dessert - Braida Brachetto d’Aqui 2020 (Nr 6260, pris 99,-)

Påsen packas för två personer.

********************************


Bokning & beställning
Vi behöver din bokning senast 27 dec kl 10.00 för Piteå & Älvsbyn, med reservation för slutförsäljning. Vegetariska järnpåsen för nyåret upphämtas 30 dec mellan 12.00 - 18.00 eller utkörning 30 dec mellan 15.00 - 18.00. 

Utkörning!
Vi erbjuder utkörning för ett värde av minst 350 kr till 30 dec mellan 15.00 - 18.00 (olika zoner beroende på postnummer). Utkörning bokas senast 27 dec kl 10.00. Se priser och zoner i kassan vid betalning. OBS! Vid utkörning kan vi ej ta emot kontantbetalning. Överskrider summan ex. presentkortsbeloppet kommer vi att ringa er och be er swisha resterande. (Vi ringer senast samma dag som vi kör ut.)

********************************


Allergier/specialkost och udda beställningar
Specialkost eller allergier! Skriv i meddelandefältet ovan er allergi eller specialkost. Exempelvis 1 person laktosfritt osv. Om hela sällskapet önskar samma specialkost eller allergi kommer vi vid upphämtandet att ta en extra avgift beroende på vilken allergi eller specialkost. 

Eftersom nyår är en stor högtid hos oss har vi inte möjlighet att dela på påsarna. Exempelvis är ni 9 personer får ni beställa för 10 personer osv. Vi har alltså inte möjlighet att ordna med udda beställningar. 

********************************


Viktigt att tänka på!
Vi kör en repris från förra året och kommer även i år att arbeta med en upphämtningsplats på utsidan av vår butik. Därför uppmanar vi er att förbetala, antingen direkt online eller kommer in och gör klart med presentkortet. I och kring nyåret är det många som besöker oss därför väljer vi att titta på lösningar för att kunna hjälpa er alla. 

Vi vill också tipsa om att mellan 17.00 - 18.00 är det lite lugnare och mindre kunder i butiken, för er som inte behöver stressa.

OBS! Vid storhelger och högtider begränsar vi Järnpåsens antal för att hinna producera till er alla som önskar. Därför rekommenderar vi alltid att vara ute i god tid med era beställningar.