Betala med kort / Betala med faktura / Betala med presentkort

Vegetarisk järnpåse för nyåret 2023

  • 695 kr

Fira nyår med vänner och familj. Låt oss fixa maten!FörrättJordärtskockssoppa, syltade kantareller, körvelkräm och vitlöksbröd.VarmrättStekost med pommes duches

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Fira nyår med vänner och familj. Låt oss fixa maten!

Förrätt
Jordärtskockssoppa, syltade kantareller, körvelkräm och vitlöksbröd.

Varmrätt
Stekost med pommes duchesse smaksatt med tryffel och gruyère, stekta skogschampinjoner, haricots verts, rödvinssås med timjan och syltade lingon. 

Dessert
Mascarponemousse med hallon, pistage, mjuk sockerkaksbotten, chokladkrisp, hallonkompott och passionsfrukt.


Vinrekommendation från Erik Grödahl

Förrätt
Stoneleigh Latitude, nr 6360

Varmrätt
5 Finques, nr 73672

Dessert
Brachetto d´Acqui, nr 6260

Påsen packas för två personer.

********************************


Bokning & beställning
Vi behöver din bokning senast 27 dec kl 10.00, med reservation för slutförsäljning. Järnpåsar för nyåret upphämtas 30 dec mellan 10.00 - 15.00


********************************

Allergier/specialkost och udda beställningar
Specialkost eller allergier! Skriv i meddelandefältet ovan er allergi eller specialkost. Exempelvis 1 person laktosfritt osv. Om hela sällskapet önskar samma specialkost eller allergi kommer vi vid upphämtandet att ta en extra avgift beroende på vilken allergi eller specialkost. 

Eftersom nyår är en stor högtid hos oss har vi inte möjlighet att dela på påsarna. Exempelvis är ni 9 personer får ni beställa för 10 personer osv. Vi har alltså inte möjlighet att ordna med udda beställningar. 

********************************


Viktigt att tänka på!
Vi arbetar med en upphämtnings plats på utsidan av vår butik. Därför uppmanar vi er att förbetala, antingen direkt online eller kommer in i butiken. I och kring nyåret är det många som besöker oss därför väljer vi att titta på lösningar för att kunna hjälpa er alla. 

Vi vill också tipsa om att mellan 14.00 - 15.00 är det lite lugnare och mindre kunder i butiken, för er som inte behöver stressa.

OBS! Vid storhelger och högtider begränsar vi Järnpåsens antal för att hinna producera till er alla som önskar. Därför rekommenderar vi alltid att vara ute i god tid med era beställningar.