Betala med kort / Betala med faktura / Betala med presentkort

Charkuteri från Jokkmokk

  • 60 kr

Är det något som de har mycket av i Jokkmokk så är det tid och ren fjälluft. Vilket också är två av dem viktigaste komponenterna i att skapa perfekta lufttorkad


I lager.
Dela

Är det något som de har mycket av i Jokkmokk så är det tid och ren fjälluft. Vilket också är två av dem viktigaste komponenterna i att skapa perfekta lufttorkade charkuterier. Att de på Jokkmokkskorv låter sina charkuterier mogna under lång tid är ingen tillfällighet. De har helt enkelt kombinerat Jokkmokks långa tradition av att lufttorka renkött med liknade charktraditioner som man använt sig av runt Medelhavet i flera tusen år. Resultatet blir delikatesser som lagrats och lufttorkats i ren och krispig norrländsk fjälluft.

  • Coppa - Coppa är lufttorkad fläskkarré med örtig och aromatisk smak.
  • Lomo - Fjällufttorkad ytterfilé. Tillverkad i Jokkmokk på samma sätt som man gör i Italien fast på svensk köttråvara.
  • Proscuitto - Fjällufttorkad skinka. Tillverkad i Jokkmokk på samma sätt som man gör i Italien fast på svensk köttråvara.
  • Rensalami - Fjällufttorkad rensalami från Jokkmokk. Gjord på ren och fläskkött från Sverige. 

Packas i våra burkar med 80% återvunnet material.
Packas i 1 hg per burk.


***********************

Bokning & beställning
Vi behöver din bokning senast 18.00 torsdag för Piteå. Vid specialkost eller allergier! Vi tar bokning till senast 18.00 onsdag. Upphämtas på fredagar mellan 14.00 - 18.00 i butiken

Utkörning utgår från 1 juni 2022.