Kågekakan

Kågekakan med sin unika karaktär och smak är ett hårdbröd som passar utmärkt både som enklare smörgås eller tillsammans med en god röra. Det ursprungliga brödet har bakats sedan början av 1900-talet i de västerbottniska bagarstugorna och än idag naggas Kågekakan för hand på bageriet i Kåge. Detta bröd som kallades för “Kakun” bakades enligt  västerbottnisk tradition höst och vår i byarnas bagarstugor. I Västerbotten kokade man ofta “ finka” på brödet som man åt tillsammans med stekt fläsk. Än idag så används Kågekakan till just “finka” men de flesta äter brödet tillsammans med pålägg, delikatesser och röror.

Bokning & beställning
Vi behöver din bokning senast 18.00 torsdag för Piteå & Älvsbyn eller inför midsommar senast 23 juni kl 18.00. Vid specialkost eller allergier! Vi tar bokning till senast 18.00 onsdag. Skriv i meddelandefältet vid betalning er allergi eller specialkost. Upphämtas på fredagar mellan 14.00 - 18.00 i butiken eller utkörning på fredagar mellan 16.00 - 18.00. 

OBS! Inför midsommarhelgen har vi utlämning torsdag 24 juni mellan 14.00 - 18.00 i butiken eller utkörning på torsdag mellan 16.00 - 18.00.


Utkörning!
Vi erbjuder utkörning för ett värde av minst 350 kr fredagar mellan 16.00 - 18.00 (olika zoner beroende på postnummer) eller inför midsommar torsdag 24 juni mellan 16.00 - 18.00. Se priser och zoner i kassan vid betalning. OBS! Vid utkörning kan vi ej ta emot kontantbetalning. Överskrider summan ex. presentkortsbeloppet kommer vi att ringa er och be er swisha resterande. (Vi ringer senast samma dag som vi kör ut.)

OBS! Från v 26 till v 33 (28 juni - 22 aug) har utkörningen och leverans till Älvsbyn paus på grund av semestertider.


70 kr