Betala med kort / Betala med faktura / Betala med presentkort

Månadens delikit 2022

  • 295 kr

Månadens delikit till det lite större myset!Varje månad tar vi fram ett delikit med tillbehör att njuta av hemma för 3 - 4 personer.Månadens delikit för mars in

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Månadens delikit till det lite större myset!

Varje månad tar vi fram ett delikit med tillbehör att njuta av hemma för 3 - 4 personer.

Månadens delikit för mars innehåller
Iberico - ost: Iberico är en ost av Manchego- typ, tillverkad av en blandning av får-, get-och komjölk. Osten är tillverkad i Castilla y Leon och är en av de mest populära ostar i Spanien. För att få kallas Iberico, måste den innehålla högst 50 % komjölk och minst 15% get-och fårmjölk. Lagrad ca 5 månader.
Mozzarella från Frägsta: Mozzarella Fior di Latte tillverkas av svensk komjölk från lokala bondgårdar i närheten av Hudiksvall.
Nocellaraoliver - Krispigt gröna oliver med mandeltoner och kärna. En av våra storsäljer! En oliv från Sicilien som skördas tidigt på säsongen för att den ska få behålla sin krispighet och mildhet.
Balsamico di Modena Rosso - Fyllig och rund i smaken är denna trevliga balsamvinäger från Casa Rinaldi.
Akaciahonung - Akasiahonung är en blomhonung från den trädliknande ärtväxten Robinia pseudoacacia. Blommorna innehåller mycket nektar och är attraktiv för bin. Akasiahonungen innehåller extra hög andel fruktos vilket gör den lättflytande längre än vanlig honung. Perfekt att servera och ringla över ostar!

***********************

Bokning & beställning
Vi behöver din bokning senast 18.00 onsdag för Älvsbyn och 18.00 torsdag för Piteå. Vid specialkost eller allergier! Vi tar bokning till senast 18.00 onsdag. Upphämtas på fredagar mellan 14.00 - 18.00 i butiken eller utkörning på fredagar mellan 16.00 - 18.00. 

Utkörning!
Vi erbjuder utkörning för ett värde av minst 350 kr fredagar mellan 16.00 - 18.00 (olika zoner beroende på postnummer). Utkörning bokas senast onsdagar kl 18.00. Se priser och zoner i kassan vid betalning. OBS! Vid utkörning kan vi ej ta emot kontantbetalning. Överskrider summan ex. presentkorts beloppet kommer vi att ringa er och be er swisha resterande. (Vi ringer senast samma dag som vi kör ut.)