Betala med kort / Betala med faktura / Betala med presentkort

Risotto med prosciutto 2022

  • 185 kr

Njut av vår risotto med proscuitto till helgen! En förrätt för två personer innehållande risotto, prosciutto, pinjenötter och ruccola.InstruktionerDet ända

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Njut av vår risotto med proscuitto till helgen! 

En förrätt för två personer innehållande risotto, prosciutto, pinjenötter och ruccola.

Instruktioner
Det ända ni behöver göra är att värma risotto riset med vatten, tillsätta lite smör och vända i den rivna osten. Smaka av med salt och peppar. Vid servering toppa med prosciutto, pinjenötter och ruccola. Servera och njut!

(Specifik instruktioner följer med till varje förrätt.)

***********************

Bokning & beställning
Vi behöver din bokning senast 18.00 onsdag för Älvsbyn och 18.00 torsdag för Piteå. Vid specialkost eller allergier! Vi tar bokning till senast 18.00 onsdag. Upphämtas på fredagar mellan 14.00 - 18.00 i butiken eller utkörning på fredagar mellan 16.00 - 18.00. 

Utkörning!
Vi erbjuder utkörning för ett värde av minst 350 kr fredagar mellan 16.00 - 18.00 (olika zoner beroende på postnummer). Utkörning bokas senast onsdagar kl 18.00. Se priser och zoner i kassan vid betalning. OBS! Vid utkörning kan vi ej ta emot kontantbetalning. Överskrider summan ex. presentkorts beloppet kommer vi att ringa er och be er swisha resterande. (Vi ringer senast samma dag som vi kör ut.)