Fairtrade dryck - tema helg 7 - 8 maj

Fairtrade dryck - fika fairtrade under helgen 7 -8 maj och anta utmaningen för "för alla barns rätt att gå i skolan".
Fairtrade challange >> se mer här

#förallabarnsrättattgåiskolan

Dryck från Karma drinks - kolsyrade

  • Gingerella - En kolsyrad Ginger Ale. Gingerella består av en av moder jords magiska helande ingrediens, ingefära som har många goda hälsoegenskaper: den ökar blodcirkulation, hjälper kroppen att stå emot förkylning och ger energi till ditt immunförsvar. Ingefäran som Gingerella består av odlas ekologiskt och fair av bönderna i Skogsträdgården i Sri Lanka (Wayambaregionen). Den rena, friska smakkicken kommer från en unik blandning av Fairtrade och ekologisk ingefära, citron, vanilj, socker, kryddor och en härlig smak av rättvisa.
  • Lemony - Kombinationen av ekologiska citroner från Sicilien och ekologiskt fairtrade-rörsocker medför goda möjligheter till odlarna som får en rättvis del för deras skörd, och en härlig citronig syrlighet till dig. 
  • Summer orangeade - Precis som Karmas eko- och fairtradedrycker så kan man tydligt känna smaken av deras råvaror; de mexikanska apelsinerna och solskenet. Det är därför den heter sommar. Friska citrussmaker återskapar semesterminnen omgiven av apelsinlundar på väg mot ett svalkande hav. Med smakrika Valenciaapelsiner och en skvätt citron som ger en frisk smak.
  • Karma cola - Kolanöten som har en naturligt jordig smak kompletteras av den aromatiska vaniljbönan. Citronen ger en syrlighet, malten ersätter karamellsmak (som är vanlig i koladrycker) och den har en härligt kryddig smak från kanel, koriander och muskotnöt. Det är en kola, men den skiljer sig från det många är vana vid. Delvis eftersom drycken faktiskt innehåller riktig kolanöt.

Bokning & beställning
Vi behöver din bokning senast 18.00 torsdag för Piteå. Vid specialkost eller allergier! Vi tar bokning till senast 18.00 onsdag. Skriv i meddelandefältet vid betalning er allergi eller specialkost. Upphämtas på fredag 7 maj mellan 14.00 - 18.00 eller lördag 8 maj mellan 12.00 - 15.00.

Utkörning!
Vi erbjuder utkörning för ett värde av minst 350 kr fredagar (olika tider).  Vi kör ut i centrala Piteå med en radie på 4 km från butiken på Uddmansgatan 5. Vi har ett begränsat antal utkörningar som vi kan köra ut,  därför gäller först till kvarn. Vid betalning kan ni välja önskad  utkörning eller ej. Vid utkörning tillkommer en kostnad på 15 kr.

25 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(