Betala med kort / Betala med faktura / Betala med presentkort

Höstbuffé 2023

  • 245 kr

Höstens färgspel och skiftande atmosfär för med sig en känsla av värme och mysighet, vilket är perfekt för att samlas och njuta av en härlig höstbuffé. När kväl

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Höstens färgspel och skiftande atmosfär för med sig en känsla av värme och mysighet, vilket är perfekt för att samlas och njuta av en härlig höstbuffé. När kvällarna blir kyliga och löven börjar ändra färg, är det dags att bjuda in nära och kära till en minnesvärd middagsbjudning för att fira höstens ankomst.

Höstbuffén innehåller
Bröd & smör.
Betsallad med getost.
Västerbottensostsallad.
Ostpaj med syltad lök.
Charkuterier.
Tryffelmajonnäs.
Äppelkompott.
Smörkokt potatis med örter.
Hjortchoritzo.
Karré.

Mini antal för att beställa höstbuffén är 10 personer. 
245 kr per person ni värmer själv eller 265 kr vi värmer åt er.


********************************

Bokning & beställning
Buffén upphämtas antingen kall (ni värmer själva) eller varm (färdig för att äta). Upphämtning sker mån - lör under våra öppettider mellan perioden 1 sep - 28 okt. (Våra öppettider mån - fre 10 - 18, lör 10 - 15.) Bokning sker senast 5 dagar innan med reservation för slutförsäljning. Gör en förfrågan ovan i meddelandeflältet, vi svarar er med en bekräftelse eller annat förslag senast 72 timmar efter förfrågan. Glöm inte meddela eventuella allergier eller specialkost. 

Utkörning för företag - Vi kör ut mot förfrågan i mån av tid till er företagsadress. Vid utkörning tillkommer 500 kr i utkörningsavgift. Meddela i fältet ovan om ni önskar utkörning så återkommer vi om vi har möjlighet eller ej.

********************************

OBS! Att tänka på.
Maten levereras i formar som ni ställer fram vid servering. 

Vid upphämtning bör ni tänka på att ev. fordon ska rymma några större transportlådor. En kombi är bra att tänka i storlek. 

Efter cateringen återlämnar ni själva tillbaka transportlådor, max 2 dagar efter cateringtillfället. Diskning ingår i priset för porslin och annan utrustning. Allt skall dock vara avtorkat, sköljt och nerpackat. Vid krossat porslin, saknad eller trasig utrustning debiteras inköpspris inkl. moms. OBS! Glöm inte att torka ur transportlådorna. Är dessa ej rengjord tillkommer en avgift på 150:-.

Avbokning kan göras fram till 5 dagar innan leverans. Därefter debiteras 80% av beställningen. Vid minskat deltagarantal, anmält mindre än 24 timmar innan beställd leverans, debiteras full kostnad.